Keliakialiiton jäsenille alennusta

Rockin' Alpacan gluteenittomat tuotteet

Vihdoinkin Luomu Rockin' Alpaca -tuotteet ovat saapuneet Takametsäin Tuvan -verkkokauppaan. 

Kaupasta löytyy Luomu Täysruokosokeria, Luomu Banaanilastuja eli Blastuja suolaisia ja makeita sekä banaanijauhetta mietoa ja makeaa.


Tuotteet saapuvat Perusta CAES Piura yhteisöön kuuluvilta pieniltä tuottajilta. Kyseinen yhteisö on sitoutunut maksamaan tuottajille korkeampaa hintaa ja tuottajat ovat sitoutuneet pitämään tuotteet laadukkaina.

Kaikki Rockin' Alpaca tuotteet ovat luontaisesti gluteenittomia ja laktoosittomia. Joten....Ilo ilmoittaa yhteistyöstä

Minulla on ilo tehdä Keliakialiiton kanssa yhteistyötä ja Keliakialiiton jäsenet saavatkin alennuksen vuonna 2019 Takametsäin Tuvan verkkokaupasta Rockin' Alpaca tuotteista.
Keliakialiitto ilmoittaa alennuskoodit yhteistyökummpaneista jäsennilleen ja sieltä samalta listalta löydät Takametsäin Tuvan verkkokaupan.

Oma mielipiteeni tuotteista

Luomu Täysruokosokeri
Tykkään tästä ruokosokerista. Pakkaus on hyvä ja ilmatiivis, jolloin sokeri ei ala kovettumaan ja paakkuuntumaan, kuten jotkut intiaani-/ruokosokerit tekevät. Maku on mielenkiintoinen ja miellyttävä. Sokerilla blogi testasi täysruokosokeria ja teki kahvikehriä omenalla.

Luomu Banaanilastut
Blastuista löytyy makea ja suolainen versio. Nämä ohuen ohuet banaanilastut ovat herkutteluun tarkoitettuja ja maukkaita. Nam!

Luomu Banaanijauhe
Banaanijauhetta on myös originaalia (mietoa) ja makeaa versiota. Kyseisestä jauheesta saadaan aivan ihania lättyjä. Jauhoa voi käyttää vehnäjauhojen tai gluteenittomien jauhojen sijasta. Ihan samanlaista sitkoa jauhosta ei saa kuin vaikka vehnäjauhoista, mutta lisäämällä jauhoja vähän enemmän (n 1,5 kertaa vehnäjauhoihin verrattuna, ohjeesta riippuen) ja psylliumia lisäksi.
Jauhetta voidaan käyttää myös esimerkiksi smoothieissa.


Ei siis muuta kuin verkkokauppaan ostoksille ja testaamaan omaa banaanijauhe reseptiä. 😊


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Onko Shiatsusta apua minulle?

Ayurvedinen pää- ja kasvohoito