Mitä tehdä banaanijauheesta?


Niitä Arkitaikoja....Pidän leipomisesta ja mielelläni kokeilen uusia reseptejä. Aina ei kaikki suju kuten Strömsössä, mutta erehdyksen ja yrityksen kautta eteenpäin.

Tällä kertaa kokeilin hieman muunnelulla reseptillä banaanilättyjä ja Kinuskikissan reseptillä suklaakeksejä. 

#RockinAlpaca tuotteita löydät Takametsäin Tuvan verkkokaupasta. Keliakialiiton jäsenille on tiedossa alennusta.Ohje banaanilättyihin löytyy #RockinAlpaca sivuilta, tässä linkki sinne: Banaanijauhelätyt.

Käytin molempia jauhoja puoliksi mietoa ja makeaa ja täysruokosokeria tietenkin myös. Lapset tykkäsivät kovasti lätyistä. 


 


Kun kerran vauhtiin päästiin, 
testasin myös #Kinuskikissan ohjeella Pehmeitä Suklaakeksejä
Vehnäjauhojen sijasta käytin molempia banaanijauheita ja 
ruokosokeria sokerin ja fariinisokerin sijaan. Sekaan lisäsin myös hieman suolattuja banaanilastuja #blastut tuomaan hieman suolaisuutta. Toki minulla ei ollut mitään käsitystä miten blastut käyttäytyvät uunissa. Nyt sekin on testattu :)
Toimi ihan hyvin ja tuli myös suolaista makua kekseihin. Suklaana käytin Dammenberhin tummaa minttusuklaata.

 Banaanijauhe ei käyttäytynyt ihan samalla tavalla kuin vehnäjauho kekseissä. Keksit eivät samalla tavalla levinneet kuin vehnäjauhoilla leivotut keksit. Tämä kuitenkin korjaantui, kun teki lihapullien sijaan lituskoja keksejä jo valmiiksi.

Kaikki keksit katosivat parempiin suihin, joten ainakin niistä tuli syötäviä. Nam! 

Kommentit

  1. baojititanium.blogspot.com - Tagged " titanium tube, titanium tube
    Tagged " titanium wire titanium tube, titanium tube, titanium 윈 조이 포커 tube, titanium 라이브바카라 tube, titanium tube, Tagged " titanium tube, titanium tube, titanium 프라그마틱 슬롯 tube. moonpay

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Onko Shiatsusta apua minulle?

Ayurvedinen pää- ja kasvohoito