Terveiset jälleen Frantsilasta


Hei ihanat lukijat,

Shiatsu-kurssin loppu häämöttää ja samalla valmistuminen. Alkaa olla melko haikeaa, shiatsun opiskelu on ollut todella mielenkiintoista ja kurssilla on tullut tavattua niin monta upeaa ihmistä. On ollut innoittavaa kuulla monenlaisia tarinoita ja kokemuksia.

Tällä kurssikerralla opimme tarkkailemaan asiakkaitamme ja tekemään havaintoja kiinalaiseen lääketieteeseen nojaten. Varsin mielenkiintoista hommaa. Kieli on kuin avoin kirja, josta pystyy päättelemään monia asioita. Katse siis aamu kieleen. :)
Opiskelimme myös shiatsuhoidon tueksi erilaisia tekniikoita, joilla saadaan vaikka lisää lämpöä tai hierontaa. Olipahan jälleen uskomaton viikonloppu.


Viimeinen kotiopiskelujakso on alkanut ja viimeiset "opiskelijahoidot" odottavat hoidettavia. Miten äkkiä lähes vuosi on kulunut, sitä saa kyllä ihmetellä.


Minulla on ollut uskomattoman ihania hoidettavia ja olen saanut heiltä hyvää palautetta. Olen kiitollinen jokaiselle.

Jollet ole koskaan aikaisemmin ollut shiatsussa, voin suositella sinulle sitä lämpimästi. Apua löytyy moniin vaivoihin, niin stressitiloihin tai erilaisiin kiputiloihin kuin  TULES-vaivoihinkin

Kirjoitan vielä erillisen esittelyn shiatsusta ja mikäli kiinnoistuit jo nyt, olet tervetullut hoidettavaksi.

Nautinnollista syksyä!


ps. sää suosi meitä ja siitä teille muutama tunnelma pala Hyvän olon keskuksen pihapiiristä.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Onko Shiatsusta apua minulle?

Ayurvedinen pää- ja kasvohoito